Referentie De Forensische Zorgspecialisten

‘Wij zoeken een Assistente’, aldus de Voorzitter van de Raad van Bestuur. En dan het liefst via een gespecialiseerd bureau, zodat wij niet te veel kandidaten hoeven te spreken. Vanuit goede ervaringen in het verleden meteen A&D Werving en Selectie genoemd.
Annelie en Doriene zijn op bezoek geweest en hebben heel doortastend precies de juiste vragen gesteld. Niet alleen hebben wij hen op de hoogte gebracht van wat DE Assistente zou moeten kunnen, nee zij wilden ook minimaal de heren van de Raad van Bestuur een hand geven om te zien welk type persoon daar perfect bij kan passen. En dat is waarin A&D zich in de markt onderscheid van andere bureaus. Door jarenlange ervaring in het personele vak en een haarscherp gevoel voor verhoudingen, weten zij precies welke man/vrouw ‘the perfect match’ moet zijn.
Inmiddels is de Raad van Bestuur al drie maanden gelukkig met hun steun en toeverlaat. Ik denk dat zij niet voor niets ons MT heeft aangeraden ook hun assistente via Annelie en Doriene te werven.
Dames, bedankt!!

Ans van Meeteren
Office Manager P&O
De Forensische Zorgspecialisten